Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Paula Snoeren

Paula Snoeren
Paula Snoeren boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Paula Snoeren!

Paula Snoeren

Paula Snoeren is een weergaloze sensatie! Haar krachtige, adembenemende stem komt recht uit het hart en laat een diepe indruk achter bij elk publiek dat zij toezingt. Met een spontane en zeer persoonlijke presentatie is Paula Snoeren als geen ander in staat om binnen korte tijd iedereen in vervoering te brengen. Geen muziekstijl is haar vreemd. Of het nu ingetogen of spetterend is, deze diva staat garant voor een onvergetelijk, origineel, en bovenal zeer interactief optreden! Paula Snoeren is bij uitstek geschikt als hoofdact tijdens uw bedrijfeest, privĂ© party, bruiloft of evenement. Een dynamisch en interactief optreden van ca. 40 minuten met Disco dance-classics, lots of soul, maar ook hedendaags repertoire;
Maar ook tijdens uw opening of presentatie, zakelijke bijeenkomst, gala, business- en golfdag, of bij huwelijksceremonie of uitvaart zal Paula Snoeren de juiste toon weten te zetten. Hiervoor heeft Paula nog een adembenemend easylistening programma samengesteld wat u eventueel kunt aanvullen met een live jazztrio of een extra zanger (zowel lichte muziek als klassiek) voor mooie duetten op topniveau! Nieuw en zeer exclusief is het theater op locatie programma “Musica Rigato”. Een verrassende combinatie tussen klassieke en lichte muziek, vertolkt door Paula Snoeren, Marc Canto (tenor) en Cecilia Mutsaerts (sopraan) met songs uit beroemde opera’s en musicals. Uitermate geschikt om uw diner of opening een onvergetelijk karakter te geven. Het repertoire en kleding van Paula Snoerenwordt aangepast aan uw wensen en natuurlijk die van uw gasten!

Ook Paula Snoeren boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl