Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Percussie workshop

Percussie workshop
Percussie workshop boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Percussie workshop!

Diverse Percussieworkshops worden enthousiast verzorgd door deze muzikale heren. U kunt een keuze maken uit: Workshop Percussie, Workshop Body Percussion, Workshop op Maat en een Workshop Arrangement.

Workshop Percussie:
Tijdens deze workshop maken we de deelnemers wegwijs in de wereld van de percussie. We vertellen over de achtergrond en de functie van o.a. djemb's, conga's, bongo's en de drumset. Bij groepen tot 20 personen krijgt iedere deelnemer een eigen instrument. Ze leren tijdens deze workshop gezamenlijk een ritme te spelen. We sluiten af met een centrale uitvoering.

Workshop Body Percussion:
Hierbij maken we geen gebruik van instrumenten maar van het lichaam. We experimenteren ritmisch door op verschillende lichaamsdelen te musiceren en door geluiden te maken. Stampende voeten, klappende handen, cymbels en crashes zorgen voor een geweldig ritme. Zeer geschikt voor grote groepen (van 10 - 120 pax.)

Workshop op Maat:
We leren de deelnemers om op ''alternatieve instrumenten'' te slaan i.p.v. op de normale percussie-instrumenten. Als de deelnemers bijvoorbeeld op GFT-bakken, fietsen en stoelen slaan, ontstaat er een zeer verrassend resultaat. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we de gasten op bedrijfsgerelateerde materialen laten slaan. (aantal personen in overleg)

Ook Percussie workshop boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl