Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Pianohelden!

Pianohelden!
Kim boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Kim!

LIVE PIANO-ENTERTAINMENT VOOR IEDERE GELEGENHEID

Ze zijn alweer een aantal jaren een gigantische hit in Nederland, Pianoshows. Inmiddels niet meer weg te denken op menig festival, kermis of bedrijfsfeest. Dat is logisch want wat is er leuker dan feestvieren met muziek die live gespeeld en gezongen wordt en dan ook nog op verzoek van het feestende publiek.

Door de kleine bezetting en flexibiliteit is Pianohelden geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Deze verschillende gelegenheden stellen verschillende eisen aan het de show en de artiesten. Het spelen van rustige muziek tijdens een diner is iets anders dan een menigte laten springen op een festival. In een gezellig café is minder ruimte voor een grote show dan in een grote feesttent. De visie van Pianohelden is; Het juiste team op de juiste plek.

Elke gelegenheid heeft een bepaalde voorkeur voor de samenstelling van de show. Overleg tussen de opdrachtgever en onze adviseur bepaalt welke Pianohelden uiteindelijk de show zullen maken én stelen! 

Pianohelden werkt met ervaren dames en heren die zichzelf reeds  hebben bewezen in verschillende pianoshows. Onze technische partner is al jarenlang technisch producent van verschillende pianoshows in Nederland.

Ook de Pianohelden Ook Leonie Meijer boekt u bij Geels Artiesten Boeken!          

Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl