Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Pop meets Classic

Pop meets Classic
Pop meets Classic boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pop meets Classic!

Pop meets Classic

Pop meets Classic is een verrassend programma waarbij een van Nederlands beste bands en tenorzanger elkaar ontmoeten in een muzikaal spektakel.

In deze show brengen we bekende nummers van o.a. Marco Borsato in de originele uitvoering met twee invalshoeken; Pop en Classic.

Deze bijzondere combinatie bracht het aanwezige publiek al menig maal in beroering en eindigde in een groot feest.


Pop meets Classic is de meest verassende muziekact voor jong en oud van dit moment!

Hans van Heiningen:
De klassiek geschoolde bariton Hans van Heiningen is een allround veel gevraagd zanger die op stijlvolle en professionele wijze optreedt. Met zijn kleurrijke stem, reikt het repertoire van opera, oratorium, lied en musical naar het sfeervolle optreden op evenementen.
Optredens in opera Garnier Parijs, het Concertgebouw Amsterdam, studio 21 Hilversum en tijdens het Lowlands festival, maar ook vanuit een torenhijskraan of midden in een hutje op de hei, geven een beeld van de veelzijdige en creatieve uitvoeringen.

Sesam:
In de frontlinie vinden we zangeres Jantien Bijvoet en zanger Sebastiano Zafarana. Jantien is bekend van o.a. 'Op zoek naar Evita'en de musical 'Joseph'. Sebastiano Zafarana is een ex-musicalster uit de stal van Joop van den Ende. Hij speelde rollen in de voorstellingen 'Exit, '' Elisabeth¡', 'Titanic¡, '' Jeans 12''en Assassins¡'. Tevens werkte hij mee aan diverse Musical Awards Gala's en
was Sebastiano als solist te zien in 'Musicals in Ahoy'. Beide entertainers worden muzikaal begeleid door vier zeer getalenteerde instrumentalisten die het bekende muzikaal hoge niveau van Sesam bewaken. Buiten hun vertrouwde instrumenten beheersen deze heren ook perfect hun stem. Met maar liefst zes leadvocalisten brengt Sesam een programma waarbij het publiek zich al snel aanwezig waant bij een avond met vele verschillende artiesten.

Sesam is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Sesam een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt. Een avond Sesam biedt voor elk wat wils.

Ook Pop meets Classic boekt u bij Geels Artiesten Boeken!
Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl