Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Popquiz voor beginners

Popquiz voor beginners
Popquiz voor beginners boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van de ‚ÄčPopquiz voor beginners!

Popquiz voor beginners is een initiatief van Carlos Lake en Jaco van der Steen. Beide muzikanten  maken deel uit van de groep Crazy Acoustics. Zij  hebben een jarenlange ervaring opgebouwd als muzikant bij o.a. Anouk, Van Velzen en The Dutch Eagles.

In aansluiting op de huidige trend “Back to Basic”  verruilden zij hun elektrische instrumenten voor akoestische bas en gitaar en treden onder de naam Crazy Acoustics op tijdens bedrijfsevenementen en festivals.

De Top 2000 is het uitgangspunt van hun repertoire, waarbij Carlos en Jaco zich zelfs wagen aan akoestische versies van nummers van U2, The Rolling Stones en Nirvana.

Tijdens de Popquiz voor Beginners worden de nummers ‘live’  gespeeld en kunnen de gasten door middel van multiple choice vragen hun kennis over de popmuziek  toetsen.
De popquiz is een avondvullend programma  en kan eventueel meerdere keren op een avond worden uitgevoerd.
De Popquiz voor Beginners: Een leuk en interactief muziekprogramma!

Ook de Popquiz voor beginners boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

     

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl