Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Radio 538 DJ'S ON TOUR

Radio 538 DJ'S ON TOUR
Radio 538 DJ'S ON TOUR boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Radio 538 DJ'S ON TOUR!

Radio 538 DJ'S ON TOUR

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show genaamd Radio 538 DJ’s on Tour garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen verkiest de Radio 538 DJ’S on Tour kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste lichtshow, de beste muziek uit het heden en verleden en de gegarandeerde presentatie door Radio 538 diskjockeys.

EEN AVOND 538 DJ’S ON TOUR BETEKENT:

De beste diskjockeys van Nederland: Rick Romijn, Jens Timmermans, Edwin Noorlander, Barry Paf, Menno de Boer, Daniel Lippens, Ivo van Breukelen en Jeroen Nieuwenhuize.

Een oogverblindend spektakel:
De Radio 538 DJ’s on Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.

Promotionele ondersteuning:
De Radio 538 DJ’s on Tour wordt, indien gewenst, volop gepromoot op de radio. Voorafgaand aan de show wordt de Drive In Show minimaal 15 keer per week in een spot op Radio 538 aangekondigd. In deze spot wordt vermeld waar de Drive In Show staat, met vermelding van de betreffende zaal of en de naam van de diskjockeys die de avond verzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk niet vermeld te worden in de radiospot indien het een besloten feest betreft.

Al meer dan zes jaar zorgt de Radio 538 Drive In Show voor een succesvolle avond. Per jaar wordt de show ruim 100 keer geboekt en trekt meer dan 100.000 bezoekers. De Radio 538 Drive In Show staat garant voor kwaliteit. Om de kwaliteit van de show te garanderen verkiest de Radio 538 Drive In Show dit boven kwantiteit. De Radio 538 Drive In Show is voorzien van de beste geluidsinstallatie en de mooiste lichtshow. De Radio 538 Drive In show is mede zo succesvol omdat iedere show door een discjockey van Radio 538 gepresenteerd wordt.

Ook Radio 538 DJ'S ON TOUR boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl