Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Ricky Rivaro

Ricky Rivaro
Ricky Rivaro boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ricky Rivaro!

Ricky Rivaro

Zodra de zon de stranden weer in haar macht krijgt is het tijd voor Ricky Rivaro om uit zijn schulp te kruipen. Als resident van Nederland’s grootste beachclub Bloomingdale en het brein achter de Sundale compilatie cd’s, brengt hij altijd de zonnestralen in zijn platenkoffer mee. Zelfs tijdens de koudste dagen van het jaar weet Ricky Rivarode temperaturen tot zinderende hoogtes te brengen. De uit IJmuiden afkomstige Ricky Rivaro (echte naam: Rik de Vries) is geboren in 1977 en begon als 16 jarige te draaien in 1993. Met 7 vrienden organiseerde Ricky Rivaro maandelijks ‘Dansation’, maar zijn naamsbekendheid heeft hij te danken aan de twee uur durende show op ID&T radio in de zomer van 2002, waarin Ricky Rivaro zijn passie voor muziek kon delen met het hele land. Kort daarop volgde de compilatie CD “Slow Down, Preasure Up”. De muziek van Ricky Rivaro kan het beste omschreven worden als een grote variateit van verschillende stijlen kwaliteits housemuziek, zijn sets zijn zelf “solide als een rots”.
Ricky Rivaro houdt van energy-based music, waarbij vrolijke, lachende mensen op de dansvloer zijn doel is. Met optredens op Mystery Land, Sensation, Shagadelic Party’s, Club Arena, Club Risk etc. is Ricky Rivaro inmiddels een aardige bekende geworden in de Nederlandse DanceScene.

Ook Ricky Rivaro boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl