Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Rilan & The Bombardiers

Rilan & The Bombardiers
Rilan & The Bombardiers boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rilan & The Bombardiers!

Rilan Ramhane is ’n jongen met een ongekende drive, zowel op het podium als daarbuiten. Energie, plezier en muzikaliteit spatten af van iedere bühne waarop hij act de présence geeft. In hometown Haarlem wordt al geruime tijd met hoge verwachting uitgekeken naar het debuut van deze 195 cm lange zanger.

Zijn rauwe stem, zijn ongekende energie en zijn live-act maken hem tot een aanvulling op de Nederlandse podia. Zijn muziek is een verrassende mix van Rock and Soul, met een vleugje Hiphop en funk. Live wordt hij bijgestaan door zijn band The Bombardiers, een 9 mans formatie inclusief contrabas en DJ.

Al vanaf de wieg was Rilan gefascineerd door de klanken en ritmes van muziek. Wanneer hij als kleuter druk was, zette zijn ouders hem een koptelefoon op met de blues en jazz platen van z’n vader en de protestzangers en het klassiek van z’n moeder. De groove van die tijd, en de kracht van de zangers zijn te horen in zijn eigen stijl en composities.Op vijfjarige leeftijd, na de scheiding van zijn ouders, verhuisde hij met zijn broer en moeder naar een andere woning. Met de komst van een oude piano in dat nieuwe huis, ging een grote wens in vervulling. Het plezier in het maken van- en luisteren naar- muziek, stond centraal binnen het gezin waarin hij opgroeide. Het hele spectrum kwam aan bod, van ACDC, Bach en Cohen tot en met Xzibit, The Yardbirds en Zappa. Op zeventienjarige leeftijd trok hij in bij zijn oudere broer die zijn hele studiebeurs investeerde in muziekapparatuur. Samen met zijn broer en vrienden, begon hij teksten en muziek te schrijven.

Nu, anno 2013, heeft hij eigenhandig zijn moeders tuinhuisje tot muzikaal atelier omgebouwd en schrijft hier de meeste van zijn nummers. Alle invloeden die hem aanspreken komen hier aan bod en zijn terug te horen in de muziek die hij en The Bombardiers komen deliveren.

Ook Rilan & The Bombardiers boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl