Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


SBMG

SBMG
 
SBMG boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SBMG!
 
SBMG

De mannen Henk Mando (Henkie T) en Chyvon Pala (Chivv) oftewel SBMG groeide samen op in Amsterdam Zuidoost. Hierdoor ontstond een hechte vriendschap dat zich verder ontplooide op de middelbare school. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan.
Chivv, ooit begonnen als zanger, maar gaande weg overgestapt naar het rappen, werd benaderd door HT om een samenwerking aan te gaan als rapduo. De mannen maken graag muziek voor iedereen die van rauwe hiphop houdt. Zo brachten ze op 15 jarige leeftijd het nummer heel arrogant uit, waarmee ze op diverse poppodia stonden.
Door hun rauwe manier van rappen bereikte zij via social media veel hits en nam de populariteit toe. Enthousiast wordt het duo van het horen van vette beats, goeie teksten en een enthousiast publiek.
HT en Chivv schrijven graag luchtige rapteksten met een rauw randje en hopen op deze manier een nog groter publiek te bereiken.
Onlangs heeft het duo een platencontract getekend bij TOPNOTCH. De twee vooruitstrevende mannen van SBMG volgen op dit moment een opleiding en zullen dit volgend jaar succesvol afronden. Na het afronden van de opleiding willen zij zich volledig richten op hun muzikale carrière.
Ook SBMG boekt u bij Geels Artiesten!

 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl