Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


...De Sint is al volop in de belangstelling...

...De Sint is al volop in de belangstelling...

Hierdoor lijkt de Kerst nog ver weg! Maar binnenkort horen we de kerstliedjes al weer op de radio en worden de straten voorzien van prachtige kerstverlichting. Voordat u het weet zijn we met zijn allen beland in de maand december. Als het zover is bent u vaak te laat met het boeken van de geschikte artiesten voor uw kerstborrel of nieuwjaarsreceptie.Bij Geels evenementen staan we erom bekend dat we altijd een geschikte artiest binnen elk budget kunnen aanbieden.

Kijk bijvoorbeeld hier eens voor een van onze topacts: 


D-licious Christmas Special!
Toch liever Sinterklaas?

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken!


Daarom hebben wij een aantal hulp Sinten laten overvliegen! Onze "hulp" Sinterklazen zijn acteurs die heel dicht bij de "echte TVsint" staan. Ieder kind zal de Sint als "de echte sinterklaas" herkennen aan zijn manier van doen: aan de pretlichtjes in zijn ogen, zijn grappen en zijn bijzondere kijk op de wereld. De optredens van deze "hulp" Sinterklazen worden gekenmerkt door wederzijds respect en vriendschap tussen de Sint en de kinderen. 

Tijdsduur
De duur van het bezoek van Sinterklaas is afhankelijk van het aantal kinderen in uw organisatie. Een bezoekduur van 30 minuten tot max. 45 minuten is gangbaar. Voorafgaand aan het bezoek van Sinterklaas ontvangen we graag informatie over de kinderen, zodat Sinterklaas dit kan meenemen.

Te boeken in combinatie met een sinterklaas voorprogramma!

Technische informatie
Sinterklaas + 2 Pieten

Tijdsduur
1 x 45 minuten

Ook Sinterklaas op bezoek boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl