Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Sparklezzz

Sparklezzz
SPARKLEZZZ boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SPARKLEZZZ!

SPARKLEZZZ

SPARKLEZZZ is een unieke samenwerking tussen Miss Dita Parlow, Miss Lucy de la Rue en Miss April Summer. Nadat alle drie solo ruimschoots hun sporen in de entertainmentwereld hebben verdiend, bundelen zij nu hun gezamenlijke,ruim dertig jaar aan, ervaring in één grandioze act.

In hun show nemen zij u mee op een reis door de rijke geschiedenis van de pop muziek. En zetten op geheel eigen wijze, ondersteund door bekende klanken uit de jaren ’70, ’80 en ’90, het podium en de zalen op zijn kop. Dit geheel wordt versterkt door een uitermate hoog tempo aan kledingwissels met een groot glamourgehalte.

Verder stonden zij op grote podia van, onder andere, de “Richard Krajicek Foundation” en openden zij,  i.s.m. het Aidsfonds, de Roze Maandag 2012 in Tilburg. Zij stonden vele malen in hun thuishaven Amsterdam op de bühne. van verscheidene feesten en evenementen als de Gay Pride Rembrandtplein  en “het Amstelpodium” 

With Sparklezzz,

Dita, Lucy en April!

Ook "SPARKLEZZZ" boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl