Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Teuz

Teuz
Teuz boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Teuz!

Teuz

Teuz zijn artiesten carrière is begonnen in 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een internationale popartiest. Na een indrukwekkende Europa tour en wereldreis door o.a. Amerika en Azië, was een nummer een hit in Japan de beloning van een passie en een periode van hard werken. Teuz (21) is jong begonnen met het meedoen aan talenten jachten op het gebied van zang, dans en acteren. In 2010 deed hij met veel succes mee aan het tv programma “Popstars”. Daarna werd hij lid van de internationale en succesvolle Boyband “The United”. De Boyband bracht een eerste single uit in April 2013 en ging daarmee direct op tour in Europa. 12 landen, 24 steden en meer dan 80 shows. Na het succes in Europa kwam ook Japan in het vizier met als resultaat een nummer 1 hit. Er werden succesvolle concerten gegeven in de 7 grootste steden van Japan. In 2014 ging de Boyband uit elkaar en ging ieder zijn eigen weg.

De muziekstijl van Teuz is een combinatie van pop en dance. Hierin komen de talenten van Teuz goed naar voren. Teuz heeft in zijn muziekcarrière mogen werken met producers van Lady Gaga, Will.I.am en Justin Bieber. Hij heeft zijn eerste 7 eigen geschreven nummers opgenomen in Zweden. Deze nummers komen allemaal aan bod in zijn solo optredens.

Met zijn eigen website, fan pagina en artiesten pagina op Facebook promoot Teuz zichzelf als solo artiest. Dankzij de enthousiaste fans wereldwijd, is Teuz tot 2 keer toe genomineerd als “Hunk of the Year”. Naast de nominaties is Teuz meerdere malen gast geweest in diverse TV programma's zoals “Live for You”, RTL Boulevard, “Xite”en “Hip for Nop”.

Ook Teuz boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

https://www.facebook.com/TeuzMusic
Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl