Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

Texas Sugar

Texas Sugar
Texas Sugar boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Texas Sugar!

Texas Sugar

Texas Sugar is een jonge, energieke en frisse allround-band afkomstig uit de provincie Noord–Holland. De bezetting van de band bestaat uit 3 getalenteerde en gedreven conservatorium muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend op de landelijke podia. Ze spelen veel lekkere frisse popsongs, golden-oldies, soul, rock, nederlandstalig en af en toe een rauwe Texaanse Blues. Ook het oudere repertoire uit de 60’s en 70’s wordt niet geschuwd! Deze boys zijn echt all-round! Dus voor een ieder wat wils en heel veelzijdig!

Menig plaats en gelegenheid hebben zij bezocht en u zult versteld staan van hun veelzijdigheid en expressie! Of het nu voor een café is, een festival, een feesttent, een personeelsfeest, een bruiloft; het maakt niet uit! Deze drie maken er sowieso één groot feest van! 

De band bestaat uit:

Ruud Schouten:  Gitaar - Vocals
Gitarist van wereldformaat. Hoor hem spelen en je bent in de zevende hemel. Lekkere Texaanse SRV-Bluesriffs, heerlijke popsongs; álles kan hij aan! Zijn zwoele stem en goede looks doen damesharten smelten...

Jan Bakker: Basgitaar – Vocals
Het fundament... Go low with the flow. Samen met Joey is hij de rollende motor van de band die staat als een huis. Hij is de basis, de bron, de laag. De strakke en groovy basslines die uit z'n bas komen zijn terug te vinden in het volle en strakke en energiek fijne geluid van de band.

Joey Spijker: Drums - Vocals
Deze superdrummer is in vele bands te zien. Hij is een all-round drummer, met een voorliefde voor Blues, Soul en Funk. Vandaar ook dat alles “van jetje” gaat! De súpervuller: Spijkergoed!!!


Texas Sugar is ook te boeken met een zangeres! Het repertoire is dan uitgebreider en breder. Kijk hier voor meer informatie.


Ook "Texas Sugar" boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl