Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Ambassadors

Ambassadors
Ambassadors boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ambassadors!

Voeg twee jonge en ambitieuze mannen samen met muziek en een publiek dat niet weet wat stilstaan betekend verzegel het met een teken en je krijgt  Ambassadors.  Ambassadors is een duo gevormd door Kurdo Menmi en Raul de Meira en natuurlijk niet te vergeten hun fans en volgers.
Waar ze staan, wat voor muziek ze draaien en wat voor soort publiek er voor ze staat, het maakt niet uit want wat ze doen is Mind Blowing. Of ze nu house draaien, R&B of moombathon ze weten hoe ze hun publiek los krijgen.

Ze zijn opgegroeid met de mentaliteit van hun ouders die hen hebben geleerd „Without music life would be a sad thing’’. De vriendschap heeft hun vooruit laten denken en samen startte zij een project onder de naam  Ambassadors.

In hun eerste jaar als duo is hun naam een begrip geworden onder de feestgangers. Ze vroegen naar hun mix tapes op feesten, naar hun modieuze T-Shirts en begonnen hun muziek online te downloaden.

De positieve feedback is de reden dat  Ambassadors zo zelfverzekerd zijn en dynamisch blijven. Ze waren onderdeel van verschillenden feesten en clubs: Dirty Dutch in de Heineken Music Hall, Dirty Dutch in Paradiso Amsterdam ADE,  Game in Kdanz Schagen, Club7 in Zaandam, VIProom in Rotterdam, Victorie in Alkmaar, Hardersplaza in Harderwijk, Bungalow 8 in Amsterdam, Club Red in Leeuwarden en nog veel meer. Ze zijn er trots op, ze hebben een doel, dit zijn  Ambassadors.   

Ook  Ambassadors boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl