Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


The Beats of BNN

The Beats of BNN
The Beats of BNN boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Beats of BNN!

The Beats of BNN

The Beats of BNN is een erg vette drive in show van de populaire jongerenomroep BNN. De DJ's Sander de Heer (bekend van het programma De Heer Zij Met U en Ruuddewild.nl) en Paul Rabbering (vormgever van diverse radioprogramma's van BNN) zetten een originele show neer met veel spelletjes en grappen.... en afwisselende muziek! Geen standaard 13 in een dozijn drive in show dus! Het decor van de show is een stoere staalconstructie met een hypermoderne licht- en geluidshow. Op de monitoren worden highlights uit BNN-programma's vertoont, zodat het publiek zich niet hoeft te vervelen. Natuurlijk ontbreken ook de BNN-gadgets niet! The Beats of BNN is ook te boeken met DJ Cor: Het decor blijft hetzelfde, maar Cor (bekend van de hit Hee Hoo en de compilatie CD ''Groeten uit Salou'') maakt er op zijn eigen wijze een feestje van!

Meer informatie over de DJ's van BNN (Sander, Paul & Cor) vindt je als je hun naam intypt in het zoekvakje op deze pagina.

THE BEATS OF BNN: DE LEKKERSTE BEATS, DE VETSTE DJ'S!!

Ook The Beats of BNN boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl