Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


The Playmates

The Playmates
The Playmates boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Playmates!

The Playmates

Oorspronkelijk ontstaan als begeleidingsband van de Italiaanse zangeres Elisa Bertolini werd al snel duidelijk dat Carlos Lake (ex-bassist Anouk), Dennis van Hoorn (ex-drummer Control OverThe Masses) en Serge Naberman (ex-frontman Haagse top-coverband Mooie Meneren) een eigen band moesten formeren. Multi-instrumentalist Ruud Schoof op toetsen en gitaar dacht daar net zo over.

The Playmates waren een feit! Mede dankzij de jarenlange ervaring bleek al snel dat men niet zomaar met een nieuw cover-bandje te maken had! Een perfect uitgekiende set-lijst en een op maat gesneden podium-presentatie lieten niets aan het toeval over!
Platenmaatschappij Universal zag dat ook en besloot om The Playmates te vragen als begeleidingsband van zangeres Erikah Karst.
Zo waren The Playmates een aantal keer te zien in het programma ''De vrienden van Amstel Live'' en waren zij te gast bij Henk Westbroek en Edwin Evers op radio 3.

Mijlpaal was wel het optreden in het Gelredome als onderdeel van het Live for Life spektakel. Ondertussen liepen The Playmates niet met hun hoofd in de wolken maar werd er lustig op los gespeeld in kroegen, discotheken, op bruiloften en bedrijfsfeesten! Met een selectie van Top 100 nummers, die je zeker niet iedere week voorbij hoort komen, zorgen The Playmates voor een onvergetelijke avond die bol staat van energie en muzikaal vakmanschap.
Iedere week komen er verse hits en ouwe krakers bij! The Playmates zijn ook in staat om volledig akoestisch een avond te vullen, compleet met contra-bas en kaarslicht! Voorlopig werd de maand September 2000 ingeluid met de release van de CD ''In the House'', opgenomen door de band zelf en gevuld met krakers die goed weergeven waar The Playmates toe in staat zijn! De toekomst ziet er rooskleurig uit voor The Playmates, niet alleen het aantal optredens groeit, ook het aantal mensen die steeds terugkeren bij optredens neemt hand over hand toe!

Waarom met minder genoegen nemen als je The Playmates kunt boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl