Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


DJ Keanu

DJ Keanu

Keanu is actief in de dance scène sinds begin jaren 90 in clubs en festivals in o.a. Nederland, Spanje & New Zeeland. Zijn draai-stijl past perfect bij de 'Ibiza' house scène. Tijdens zijn sets kun je elementen van uplifting groovy & funky house tracks verwachten met een tintje latin beats, fijne melodieën en dikke basslijnen.

Hij draaide o.a. bij: The sound of Ibiza, Es Paradis, Pacha, Escape, ADE, Heineken Music Hal en nog vele andere. Tevens is hij iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren op WildFM Hitradio van 22.00-00.00 uur met de WildFM Weekendmix! Zijn mixen zijn stijlvol en passen goed binnen een grootschalig publiek.

Discografie Hoogtepunten:
 

  • Broad Daylight (DigiDance)
  • Missing You (DigiDance)
  • Afribiza (TSOI Records)
  • No Fills (Vamos Music) 
  • Feel The Sound (So Good) (Spiritual Records)
  • We Can Make It (Twisted Shuffle)
  • AfterShow (Twisted Shuffle)
  • Kydosyn (Twisted Shuffle)

Keanu is ook te boeken met Saxofonist (NaNa-K)

NaNa-K staat voor Kirsten, de dame met de saxofoon!

Kirsten Wessing begon op 9 jarige leeftijd met het spelen van de saxofoon. Ze werd verliefd op het geluid van dit instrument en wist meteen dat dit het instrument was wat ze altijd wilde bespelen. Kirsten studeerde aan het consevatorium en ronde 2 studies af! Ze nam lessen bij verschillende Nederlandse saxofoon spelers, zoals: Rolf Delfos, Allard Buwalda, Simon Rigter and Sjoerd Dijkuizen.

Kirsten is een actieve freelance musicus in de pop and jazz scene. Naast het bespelen van de saxofoon geeft Kirsten ook les. Ze heeft geen voorkeur voor een saxofoon, ze bespeelt ze namelijk allemaal! Kirsten gebruikt haar creativiteit in alle soorten muziek stijlen, improviseren, strakke lijnen, groovey ritmes en funky sounds!Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl