Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Timur Perlin

Timur Perlin
Timur Perlin boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Timur Perlin!

Timur Perlin

Timur werd in 1976 geboren als achterkleinzoon van een Poolse chemicus, kleinzoon van een Israelische ingenieur en zoon van een Russische geoloog. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Timur, bij gebrek aan erfelijke kwaliteiten, de media instapte. Op z'n negende begon hij als omroeper bij de TROS en niet veel later was hij eigenaar van maar liefst twee televisiestations (Saturnus TV, de voorloper van het latere TV Korrekt en Mega Channel) die vanuit z'n slaapkamer werden uitgezonden en helaas alleen te ontvangen waren in z'n eigen 'twisted little brains'. Op zijn tiende breidde hij z'n imaginaire media-imperium uit met een radiostation: Radio '86.

Radio
In 1992 - ruim nadat z'n imperium was verkocht en er jaren van ‘zoeken naar jezelf' overheen waren gegaan - besloot Timur opnieuw te beginnen. Helemaal onderaan deze keer: als DJ bij de lokale omroep van Zaltbommel. Via NEW Dance Radio, Veronica FM, 3FM, Yorin FM, een Marconi-award voor Aanstormend Talent op z'n 30e, en Caz!, begint hij in 2008 aan een nieuw radioavontuur: het reisprogramma Weg met BNN op radio 1 en de ochtendshow in het weekend op 3FM, genaamd: Timur. Luisteraars worden wakker gemaakt met de geur van verse chocoladecroissants en een beetje bierzweet van de avond ervoor. Een lekkere muziekmix, antwoorden op vragen die de gevestigde nieuws- en entertainmentrubrieken vergeten te geven, en de frisse vrolijke fruitigheid van een wentelteefje met cognac. Met items als MyTunes, Omelette du Fromage en Mama Appelsap-liedjes, is het heerlijk wakker worden dus.

Timur Open Radio
Vanwege het vertrek van Eddy Zoey op de middag in de weekenden krijgt Timur vanaf 2009 een eigen programma op prime time in het weekend: Timur Open Radio. Samen met zijn eeuwige stagiair Ramon presenteert hij elke zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 15.00 uur een interactieve radioshow boordevol muziek en entertainment. Een groot deel van het programma wordt gemaakt of gekraakt door de luisteraars. Hoe? Door de telefoon- en sms-lijnen wagenwijd open te zetten. ‘In Timur Open Radio worden de luisteraars niet weggezet als dom klapvee. Integendeel, de leukste luisteraars krijgen juist de grootste rollen, aldus Timur.

Mama Appelsap
Verzinnen de makers zelf ook nog wat? Natuurlijk: elk weekend komen de meest ‘happening' onderwerpen en uitgaanstips aan bod. Verder neemt Timur een succesvolle rubriek uit zijn voormalige ochtend-weekendshow op 3FM mee: het wereldberoemde Mamma Appelsap-item, waarbij Nederlandse boodschappen verborgen blijken te zitten in anderstalige liedjes. Ook wordt de succesvolle datingrubriek Flirt je Stijf geprolongeerd, waarin kandidaten kunnen kiezen tussen geld of echte liefde.

Ook Timur Perlin boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl