Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Tom Sligting

Tom Sligting
Tom Sligting boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tom Sligting!

Tom Sligting

Tom is de meest ervaren Nederlandse stand-up comedian van het Comedy Café Amsterdam. Tom is comedian sinds 1995 en heeft honderden shows op zijn naam staan en staat nog regelmatig in de schijnwerpers van het Comedy Café. Tom's middle name is comedy, want er is geen plek in Nederland waar hij niet gespeeld heeft. Met de grote landelijke tours van het Comedy Café en Mojo bespeelt Tom alle zalen, of hij nu in een kroeg staat of in het theater, in een jeugdcentrum of in een schouwburg. Verder is hij de specialist in op maat geschreven optredens voor het bedrijfsleven en instellingen. Tom is dan ook een echte headliner, die elke show knallend afsluit. Met scherpzinnige inzichten en actuele grappen staat hij garant voor een spetterend optreden dat een breed publiek aanspreekt. Bij Tom is elk optreden weer een hoogtepunt! Afgelopen jaren was hij ook te gast bij Lowlands, Laughing Matters, De Uitmarkt en Jürgen Raymann.

De Pers:
"..buitenechtelijk kind van Freek & Youp.."
De Telegraaf:
"..de gein zit hem in zijn genen.."
Delftse Courant:
".. zijn Marco Borsato-persiflage beloofd veel goeds.."

De Stijl:
Tom Sligting is een artiest die als geen ander het publiek in zijn act weet te betrekken en blijft elke seconde boeien. Sligting is zeer actueel, energiek en onvermoeibaar. Het lukt hem keer op keer om het laatste nieuws in een comedy-vorm te gieten. Hij heeft een eigen stijl, is niet echt grof, maar zoekt wel grenzen op. Door zijn ervaring geeft hij in het clubcircuit regelmatig comedy shows van bijna een uur. Hij heeft een aparte kijk op de wereld, hij neemt je mee op zijn ontdekkingstocht. Zo heb je de wereld nog nooit gezien?

Op Maat geschreven Comedy Programma's:
Sinds 1995 verzorgt hij Op Maat geschreven comedy shows, met of zonder voorgesprek. Gezien de ervaring in het bedrijfsleven is Tom op dit gebeid een ware specialist. De opdrachtgevers ?!Dit zijn er te veel om op te noemen. Tom heeft de afgelopen jaren voor honderden bedrijven, instellingen en verenigingen een spectaculair optreden verzorgt. Van 6 directeuren tijdens een diner tot 2200 man tijdens een computer conferentie. Hij was het hoogtepunt waar over werd nagepraat op talloze fusiefeesten, recepties, klantendagen, productpresentaties enz. Tom staat er altijd voor open om de mogelijkheden te bespreken waardoor zijn optreden voor u een onvergetelijke show wordt.

Ook Tom Sligting boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl