Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Triplet

Triplet
Triplet boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Triplet!

Triplet

Triplet is eind november 2008 ontstaan, toen drie mensen hun hoofden bij elkaar staken omdat ze graag 'theater' maken. Het idee was toen geboren, om acts in elkaar te gaan zetten, voor (bedrijfs) feesten en partijen, die een drie kwartier durende show omvatten. De eerste show, waar ze vanavond drie highlights uit laten horen is die van Het Songfestival. Even terug in de tijd, met de leukste songfestivalliedjes allertijden, zowel engels- als nederlandstalig.

Wie is Triplet ?
Tanja van Hekezen: Tanja begon al vroeg bij het Nederlands Kinder Theater en speelde wereldwijd voorstellingen, waaronder op Broadway. Na de HAVO voor muziek en dans heeft ze vooropleiding Conservatorium in Alkmaar gedaan richting docent musicaltheater. Omdat ze toch liever zelf op de planken wilde staan is ze overgestapt naar de uitvoerende musicalopleiding op de Dansacademie/Conservatorium in Tilburg. Haar stage liep ze bij Opus One in de musical Belle en het Beest en speelde hierin de rol van Cecile. Daarna heeft ze drie seizoenen de rol van Marieke vertolkt in de jeugdsoap Topstars (Studio 100, Z@pp) en verder speelde ze in diverse kortlopende producties Momenteel is ze veel bezig met eigen projecten waar Triplet er één van is. 

Jordy Kuijs: heeft een aantal jaren gezongen bij de Diatonica's en volgde de opleiding CMV (Culturele maatschappelijke vorming). Hij leidt enige jaren het recreatie-team van campingpark De Bongerd, waar hij de programmering doet, de shows bedenkt en mede uitvoert. Jordy heeft enige tijd in de Efteling meegewerkt aan diverse shows. Daarnaast werkt hij als vrijwilliger bij TV Haarlem als verslaggever en format-bedenker. Het bedenken en in elkaar zetten van shows zit in zijn bloed, maar het uitvoeren ervan nog het meest!

Jeannet van der Woude: Toen ze 4 jaar oud was, zong en danste ze al en ze wilde persé zangeres worden.
Ze zong bij diverse koren, speelde in musicals en gitaar.Daardoor kwam ze als gitariste bij Mascotte terecht, maar vond zingen zo leuk, dat ze meer wilde.
Het meer werd Sesam, daarna Friends, de Ruud Jansen band, Full Circle. Het zingen zit in haar bloed en nog steeds zingt ze bij diverse groepen, waaronder The Sting, maar treedt ook solo op. Daarnaast begeleidt ze al jaren diverse koren en close harmony groepen en geeft zangles en workshops op verschillende plaatsen in Noord-Holland. Theater is altijd een droom van haar geweest, een droom die met Triplet uitkomt!

Ook Triplet boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl