Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Typhoon

Typhoon
Typhoon boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Typhoon!Typhoon
Typhoon's alom geprezen debuutalbum 'Tussen Licht en Lucht' heeft veel losgemaakt bij zowel hiphopfans als muziekliefhebbers in het algemeen. Zijn dynamisch energieke en muzikale performance resulteerde o.a. in volle en uitverkochte zalen tijdens zijn tour met Sticks & Rico, beter bekend als de mc's van de legendariche hiphopformatie Opgezwolle. Performances in intiemere settings zijn echter niet geschuwd in de draaikolk van optredens die volgde op de release van zijn debuut. Po√ęzie en spoken word-voordrachten in zalen met het formaat van de gemiddelde huiskamer sterkten de mc. De kracht en de intensitiet van optreden op de grotere podium wordt alleen maar uitvergroot door deze ervaringen. Vraag de bezoekers van Lowlands 2007 maar naar de positieve puinhoop die zijn explosieve optreden op het Top Notch podium veroorzaakte.
Typhoon maakt niet alleen vlieguren in de studio en op de planken. Zo reisde hij onlangs af naar Marokko voor de Volkskrant om verslag uit te doen van zijn ervaringen en deze ook te vatten in muziek. Zo ontstond de op volkskrant.nl gratis te downloaden track Marrakech. Verder werkte hij mee aan een bijzonder project van YouTube Nederland om jongeren na alle negatieve publiciteit van de afgelopen jaren de kans te geven op een weerwoord. Het Weerwoord kanaal op YouTube gebruikte muziek van Typhoon voor een video die jongeren uitnodigde hun weerwoord te uploaden, op basis hiervan schreef Typhoon een nieuw nummer waarvoor ook een clip is geschoten. Tussen nu en november komen er nog minimaal 4 videoclips uit, waaronder voorgenoemde clip voor 'Dubbele Beloning' (Het Weerwoord), 'Sprokkeldagen' (met Neske Beks) en 'Zo Niet Mij'.

Ook Typhoon boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl