Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Cabaret

Workshop Cabaret
Workshop Cabaret boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Cabaret!

Humor is een krachtig middel in elke situatie. In deze workshop wordt de kracht van humor zichtbaar en voelbaar gemaakt. Humor doet je afstand nemen van je werk, doorbreekt even de dagelijkse sleur en vermindert stress! De kracht van humor werkt ontspannend! Iedereen heeft een aangeboren gevoel voor humor en je gevoel voor humor te ontwikkelen moet je het durven te gebruiken. Deze workshop helpt je om jouw gevoel voor humor te ontdekken en te gebruiken! Deze humoristische workshop laat de kracht van humor zien! 'Humor is zeer belangrijk op het werk, dat verhoogt de onderlinge band van de groep en je krijgt betere werkprestaties.'

Workshop cabaret
Een combinatie van leren en lachen! Tijdens deze interessante en vooral humoristische workshop komen verschillende cabaretstijlen aan bod, wordt er gekeken naar de bekende cabaretiers en natuurlijk worden de deelnemers zelf uitgedaagd om een sketch te maken. Deze workshop is heel toegankelijk voor iedereen die van lachen houd. De workshop wordt verzorgd door jonge talentvolle cabaretiers die onder andere in de finale hebben gestaan van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Een interactieve workshop welke fantastisch is als (onderdeel van een) bedrijfsuitje!

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

60 - 90 minuten

Ook Workshop Cabaret boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl