Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Goochelen

Workshop Goochelen
Workshop Goochelen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Goochelen!

Als u op zoek bent naar een perfecte mix tussen entertainment en activiteit dan zit u met de goochelworkshop goed! Tijdens een goochelworkshop leert u trucs die altijd en overal gedaan kunnen worden met voorwerpen die voorhanden zijn. Na een korte maar humoristische introductie gaan de deelnemers zelf aan de slag met de 'kunst van het onmogelijke'.

Binnen een uur tijd leren de deelnemers een aantal technieken en trucjes die ze direct daarna kunnen doen. Ze gaan niet alleen actief aan de slag maar kunnen ook regelmatig achterover zitten en genieten van spontane interactie gecombineerd met stand-up goochelen. Doordat de workshop stapsgewijs is opgebouwd leren de deelnemers niet alleen trucjes, maar wordt er ook inzicht verkregen in de psychologie achter de goochelkunst.

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

60 - 90 minuten

Ook Workshop Goochelen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl