Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Karikatuurtekenen

Workshop Karikatuurtekenen
Workshop Karikatuurtekenen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Karikatuurtekenen!

Zoekt u een leuke activiteit voor uw team?  Bent u ook benieuwd hoe collega’s u zien? Boek dan voor een inspirerende workshop karikatuurtekenen!

- 2 uur magisch entertainment
- leuke oefeningen en eenvoudige tekenopdrachten
- speels NLP voor optimaal presteren
- echt leuk en verrassend anders!

‘HUMORWORKS’  is een bijzonder grappige en creatieve workshop waarbij je naar huis gaat met een paar karikaturen van collega's, vrienden of familieleden!  Met leuke oefeningen en eenvoudige  tekenopdrachten, leg ik stap voor stap uit hoe je een karikatuur kunt opbouwen; van wipneuzen en flaporen tot kale koppen en krullebollen, alles komt aan bod voor een fantastisch eindresultaat; hilariteit dus! Maar ‘t is méér dan een tekenworkshop: het geheel wordt ondersteund met passende goocheltrucs! En op speelse wijze maak ik gebruik van krachtige NLP-technieken (manieren om beter te kunnen concentreren, boodschappen te verhelderen en te versterken)  Dit zal achteraf zeker ten goede komen aan de collegialiteit en werkprestatie van uw team!  Kortom: twee uur top-entertainment met inhoud!
Humor werkt; humor doet wonderen!

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

2 uur

Ook Workshop Karikatuurtekenen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl