Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Mondharmonica spelen

Workshop Mondharmonica spelen
Workshop Mondharmonica spelen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Mondharmonica spelen!

De workshop "mondharmonica spelen" is een workshop mondharmonica voor beginners, zonder voorkennis van muziek of van de mondharmonica. Deze workshop kan gegeven worden jongeren én volwassenen en is een fantastisch onderdeel van bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Het is duidelijk dat voor iedere doelgroep een aparte benadering en methodiek gebruikt wordt. We garanderen dat je na het volgen van de workshop van 2 uur in staat bent om een eenvoudig liedje te spelen. De groepsgrootte is in principe onbeperkt en wordt enkel begrensd door de zaal waarin de workshop gegeven wordt.

Workshop mondharmonica spelen
Speciaal aan te raden zijn de mondharmonicaworkshops voor bedrijven. In een wervelende show die het midden houdt tussen muziektheater en stand-up-comedie neemt onze harmonica-coach jullie mee doorheen de wereld van de muziek. Jullie leren in een ontspannen sfeer en vanaf het eerste moment een eenvoudige song spelen. Dit gebeurt in groep. We sluiten af met een groepsoptreden en een groepsopname van jullie muzikale prestatie!

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

2 uur

Ook Workshop Mondharmonica spelen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl