Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Pokeren

Workshop Pokeren
Workshop Pokeren boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Pokeren!

Deze workshop begint anders dan andere pokerworkshops. U krijgt namelijk eerst een demonstratie valsspelen te zien. In deze demonstratie van een half uur demonstreert Peter Woerde op onnavolgbare wijze zijn vaardigheden met een spel kaarten. Ook al mogen de toeschouwers het kaartspel naar hartenlust schudden, Peter weet elke keer weer de controle over het gehele spel te krijgen. Zelfs als de toeschouwers de kans krijgen om vals te spelen is het Peter die met de winnende hand eindigt.

Workshop pokeren
Na de vriendschappelijke gokjes in deze demonstratie verloren te hebben, zult u zich wel twee keer bedenken voor u aan een gokspelletje meedoet. Dat is echter precies wat er hierna gebeurt. Na uitleg van het pokerspel en enkele oefenrondjes zal er een heus toernooi gespeeld worden, waarbij de winnaar naar huis gaat met een leuke prijs. En u hoeft niet bang te zijn, want Peter doet zelf niet mee, maar zal er voor zorgen dat alles eerlijk verloopt.

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

60 - 90 minuten

Ook Workshop Pokeren  boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl