Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Schermen

Workshop Schermen
Workshop Schermen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Schermen!

U maakt op unieke wijze kennis met de schermsport. De instructeurs zorgen er voor dat alle materialen klaar staan zodat u met uw team gelijk aan de slag kan. Na de introductie en welkom start het programma met een korte inleiding. Hierbij wordt de geschiedenis van de schermsport toegelicht en krijgen de deelnemers uitleg over de verschillende disciplines. (Floret, degen, sabel). Natuurlijk worden de verschillende wapens getoond. Daarna starten we het voetenwerk. De deelnemers worden in stelling gezet (en garde) en leren de basis voetpassen die voor het schermen van essentieel belang zijn. Er wordt al gelijk een bijzondere vorm geboden. Als het voetenwerk onder de knie is krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest. Vervolgens worden een aantal aanvallen geleerd en aansluitend de weringen (verdedigingstechnieken). Al snel gaan de deelnemers over tot een duel.

Inbegrepen bij de workshop schermen
- Introductie: geschiedenis van en informatie over het schermen
- Basis voetenwerk: pas voorwaarts/achterwaarts, sprong en uitval
- Voetenwerk in combinatie met sabel
- Aanvallen en weren, met sabel, handschoen, vest en masker
- Duelleren: met sabel, handschoen, masker en schermvest

Locatie
Bij mooi en droog weer kan de workshop buiten aangeboden worden. Echter er moet wel een zaal achter de hand gehouden worden in geval van slecht weer. Slecht weer is niet bevorderlijk voor de veiligheid van de deelnemers. Ook is het belangrijk dat de schermmaterialen niet nat worden. Met de volgende aandachtspunten moet men rekening houden: Let op de groepsgrote, men moet ruimte hebben om zich te kunnen bewegen in de zaal. Wij kunnen u altijd adviseren over de grote van de zaal. Let op de hoogte van de zaal, minimaal moet de zaal ongeveer 2 meter 70 hoog zijn.

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

2 uur

Ook Workshop Schermen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl