Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Workshop Vals spelen

Workshop Vals spelen
Workshop Vals spelen boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Workshop Vals spelen!

Bij elk spelletje is wel een vorm van valsspelen mogelijk. En wanneer er geld op het spel staat, neemt de kans dat iemand valsspeelt alleen maar toe. Of u nu blackjack, poker, bridge of canasta speelt, mensen zullen altijd mogelijkheden vinden om vals te spelen. Om u te beschermen tegen valsspelers biedt onze croupier / goochelaar een workshop aan waarin u wordt geleerd hoe u valsspelen kunt herkennen en voorkomen (en eventueel zelf kunt doen).

In de lezing ‘Valsspelen bij blackjack’ leert u wat de meest voorkomende valsspeeltechnieken zijn bij het spel blackjack. Deze luchtige workshop is gevuld met anekdotes over valsspelers die op de meest ingenieuze wijze casino’s van grote sommen geld wisten te ontdoen. U zult verbaasd staan over het vernuft van sommige technieken, maar ook over de eenvoud van andere. Een aanrader als onderdeel van een bedrijfsuitje!

Technische informatie

Niet van toepassing
Tijdsduur

1 uur

Ook Workshop Vals spelen boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl