Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Xclusivelive

Xclusivelive
Xclusivelive boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Xclusivelive!

Xclusivelive gewoon bijzonder....of bijzonder gewoon ?

Bijzonder, allround, super spontaan, jarenlange ervaring, feest gegarandeerd, enthousiast, het zijn allemaal van die krachttermen die iedere band steeds maar weer gebruikt om te vertellen hoe goed ze zijn. Natuurlijk wil Xclusive ook laten weten dat zij bijzonder zijn, maar wat is nu zo bijzonder? Xclusivelive zijn basis bezetting met een gedreven drummer, stuwende bassist, vingervlugge toetsenist, geweldig solerende gitarist, fantastische zanger en superspontane zangeres? Of is het Xclusive zijn XL formatie, waarbij de basis bezetting nog eens wordt aangevuld met vijf geweldig enthousiaste muzikanten in de vorm van een super strakke 4 koppige blazerssectie en een gedreven percussionist? Of is het toch de goede techniek met perfect geluid en spectaculaire lichtshow? Wellicht zijn het hun geweldige optredens op intieme bruiloften, personeelsavonden, dorpsfeesten, feesttenten of op grote podia tijdens een festival?

Xclusivelive zelf weet het niet. Toch spelen zij graag op uw feest, gewoon.. maar toch ook om er iets bijzonders van te maken, want één ding weten wij wel zeker en dat is dat de bandleden van Xclusivelive allemaal een enorme passie hebben voor muziek! Ze maken van elk feestje een super feest! Natuurlijk speelt Xclusivelive dan de lekkerste Dance Classics en doen ze u de jaren 70 en 80 herleven. Maar ook de hedendaagse en Nederlandstalige muziek komt voorbij.

De standaard bezetting van Xclusive biedt u dan ook alle zekerheid voor een geslaagd feest, maar met hun uitgebreide XL bezetting gaat het dak er gegarandeerd van af!
Zie ook een promo op youtube:


 


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl