Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Zomer Promotour

Zomer Promotour
Zomer Promotour boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zomer Promotour!

Het is met recht de gezelligste show van Nederland. Een spetterende show boordevol interactie met het publiek, met supersnelle games, de mooiste prijzen,
entertainment & spektakel voor jong en oud en de gezelligste muziek gepresenteerd door onze te gekke dj's. Met live optredens van diverse artiesten, u heeft onder andere de keuze uit Arno (Leef jij maar raak), Jack van Raamsdonk, Danny & Angelique, The Soca Boy, No Nonsens, Toffe Pheren, Sandy, Ad Damen, Nicky, Kapalone, Gerard Doorgeest en vele andere bekende artiesten. De presentatie is in handen van Erwin. Daarnaast is er standaard een popcorn&suikerspinwagen bij de show, en is er de mogelijkheid om de show extra uit te bereiden met een springkussen en voor de allerkleinste onder ons een kinderkermis. De Zomer Promotour is de ideale oplossing voor al uw buitenevenementen en zomeractiviteiten. De Zomer Promotour is uitermate geschikt voor spelprogramma's, product- presentaties, live optredens en modeshows op buitenevenementen, winkelcentra en vakantieparken. Heeft u een groot bedrijfsfeest bij u op de zaak en past de podiumwagen door de deur, dan heeft u alles in een keer, show, podium, live optredens alles onder 1 dak!!

Ook Zomer Promotour boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl