Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Zomerparty on tour

Zomerparty on tour
Zomerparty on tour boeken voor  5 uur entertainment? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Zomerparty on tour!


Zomerparty on tour
Een vijf uur durende roadshow met veel muziek en entertainment!

Bij het boeken van de ‘Zomerparty On Tour'-truck krijgt u een presentator én een DJ die 5 uur voor entertainment zorgen. De truck beschikt over een eigen DJ-meubel met licht en geluid. Daarnaast treden de artiesten Dries Roelvink, Albert van Benthem, Twan Lijten, Peggy Mays, Mike & Colin en Erwin op (afhankelijk van uw keuze). De optredens worden afgewisseld met interactieve spellen en quizzen, zoals levensgroot ‘4 op een rij', de zenuwspiraal en het ballonnenspel. Natuurlijk kunnen er ook prijzen gewonnen worden met de memorie quiz van BN'ers, de muziekfragmentenquiz en de huisvrouwenquiz. Maar ook voor de sportliefhebbers wordt er een show weggeven, namelijk de Formule 1 show! Kortom: heel veel entertainment voor een zeer aantrekkelijke gage!

Dries Roelvink
Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse lovesongs, Dries zorgt voor de juiste sfeer op het juiste moment. Ook bij een gezellige bruiloft, bedrijfsfeest of in een bruin café, is Dries de artiest bij uitstek!

Albert van Benthem
Albert is een echt feestbeest en daarom bestaat zijn repertoire voornamelijk uit Nederlandstalige feest/après-ski muziek. Met zijn repertoire maakt hij menig feest tot een feest om nooit meer te vergeten! Albert van Benthem is bekend van: TV met o.a. gastrollen in ONM, GTST, Peter R de Vries, en als zanger natuurlijk van de vele optredens in Nederland en Gran Canaria - Playa del Inglés.

Twan Lijten
"Puur op het gevoel, hou ik van jou", iedereen die wel eens in de kroeg is geweest kent dit nummer. Twan Lijten scoorde met ‘Puur Op Het Gevoel' in 2002 een superhit en deed dat in 2008/2009 gewoon weer opnieuw! Deze knaller bracht hem naar o.a. Lowlands, het Festival van het Levenslied in Tilburg en het TROS Muziekfeest in Eindhoven.

Peggy Mays
Peggy is erg alround maar heeft een voorkeur voor het Nederlandstalige lied. Ze is een doorzetter en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar uitstraling en vocaal talent is een genot voor het publiek en ze krijgt overal de mensen in beweging en aan het dansen. Ze heeft op dit moment 1 singel (de liefde van mijn leven), die is geschreven en gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak.

Mike & Colin
'Zo Moet Het Blijven' en 'Jij' zijn bekende hits van dit zangduo. Mike en Colin bereikte in 2009 met deze twee singles hoge noteringen in de Single Top 100. Twee jaar geleden bundelden de twee heren hun krachten en dat wekte de interesse van platenmaatschappij NRGY, het label dat ook de muziek van Gerard Joling en andere grote Nederlandse artiesten uitbrengt.

Erwin
Erwin draait al lang mee in de muziekindustrie. Het begon ooit met zijn Rocky's Drive In Show die garant stond voor vele shows in binnen- en buitenland. Daarna groeide Erwin uit tot soloartiest die voor vele artiesten het voorprogramma verzorgde. ‘Come Back My Love' is een van zijn nummers die op vele compilatie cd's verscheen. Daarnaast werkt hij regelmatig samen met Cooldown Café en de Flugelparty On Tour.

Ook Zomerparty on tour boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl