Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Circle Percussion

Circle Percussion
Circle Percussion boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Circle Percussion!

Op uitnodiging spelen in The Royal Albert Hall. Toeren door Japan. Een reeks concerten geven tijdens de viering van de Duitse éénwording of tijdens de Olympische spelen in Atlanta. Het zijn slechts enkele hoogtepunten uit het enerverende bestaan van Circle Percussion. Altijd ging een flinke dosis respect, bewondering en succes als bagage mee naar huis.

Circle Percussion ontwikkelde zich in 29 jaar van een 20e eeuws kamermuziekensemble tot een uniek slagwerkgezelschap met vele visueel en muzikaal spectaculaire mogelijkheden. Als eerste niet-Japanse groep legden zij zich toe op het bespelen van de indrukwekkende Japanse en Afrikaanse trommels. Hierbij combineert Circle Percussion de specifieke kenmerken van het westerse en Japanse slagwerk. Het resultaat: unieke shows die fantastisch zijn om naar te luisteren én te kijken.

Maar er is meer. Naast de bestaande shows als Kinetic Painting, Drums of the World, Drumtracks of een indrukwekkende workshop levert Circle Percussion ook op maat gesneden acts. Een knallende show op wasmachines op een evenement van een grote fabrikant van huishoudapparatuur of het 'bewerken' van dure auto's voor een autodealer. Zelfs tijdens de show is de groep in staat dingen te veranderen of aan te passen. Overigens kan Circle Percussion bij de ontwikkeling van nieuwe concepten uitstekend adviezen geven vanuit een onuitputtelijke ervaring. Circle Percussion is meer dan alleen een slagwerkensemble. Veel meer?

Ook Circle Percussion boekt u bij Geels Artiesten Boeken!
Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl