Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Kidsshow Toeters & Bellen

Kidsshow Toeters & Bellen
 

Kidsshow Toeters & Bellen; een interactieve show voor het hele gezin, kinderen vanaf 2 jaar zijn van harte welkom. Het zwaartepunt van de doelgroep ligt bij de leeftijd van de kinderen van de basisschool (tussen 4-12 jaar). De show heeft muziek, spel, dansen en kennis als ingrediënten; de grootste hits uit de Kids Top 20 aangevuld met klassiekers, de leukste dansjes die ook de pappa's en mamma's feilloos meekunnen dansen, meet & greet met Howard de Knuffelleeuw en een leerzame quiz via de meegeleverde plasma tv's. 

De show is uiterst compleet: inclusief kwalitatief geluidssysteem tot 750 personen, vrolijk 3d kidsdecor, speciale dj booth, dj gear en basis ledverlichting. Kortom compleet selfsupporting; u dient enkel te zorgen voor een locatie en stroom. Indien gewenst kunnen we ook, in overleg en tegen een kleine meerprijs voor het benodigde podium zorgen! 

Uiteraard leveren wij de benodigde info en logo's aan voor uw reclame activiteiten rondom het evenement en op onze  website's en facebookpagina's schenken wij ook de nodige aandacht !


Kidsshow Toeters & Bellen is vanaf heden te boeken bij Geels Evenementen

 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl