Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Heartbeats

Heartbeats


Coverband HEARTBEATS is een veelzijdige, stijlvolle topzangeres, ondersteund door twee professionele gitaristen die een modern, eigentijds programma weten neer te zetten. Basis hiervoor is een jarenlange muzikale ervaring (o.a. met de allround formatie 5th Avenue) en een zorgvuldig en breed samengesteld repertoire met een mix van ballad tot uptempo-songs van nu en de beste klassiekers.

HEARTBEATS zorgt daarmee voor een onvergetelijk event. HEARTBEATS onderscheidt zich door een eigen, originele aanpak in begeleiding en techniek wat zorgt voor een compleet geluid van prima kwaliteit van huiskamer tot zaalniveau. Daarin klinkt elke song zoals die van origine is bedoeld: van klein intiem tot breed of uptempo. Voor u betekent dit een kleine bezetting met een groots muzikaal, eigentijds en actueel product. Op zijn Hollands gezegd: Live muziek met een hoog feel-good gehalte.

HEARTBEATS zorgt voor een professionele performance; het trio presenteert zich naar gelang de gelegenheid van chic, klassiek tot informeel populair en stemt de muziek daarop af. HEARTBEATS onderscheidt zich door een eigen, originele aanpak in begeleiding en techniek wat zorgt voor een compleet geluid van prima kwaliteit van huiskamer- tot zaalniveau. Daarin klinkt elke song zoals die van origine is bedoeld: van klein intiem tot breed of uptempo.

HEARTBEATS zorgt voor een topavond en is zowel besloten als openbaar perfect inzetbaar. Wij doen het ook prima op uw terras, braderie, kunst- of cultuur event, borrel, receptie, presentatie, diner of ander feestje. Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl