Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Marlies & Claudio

Marlies & Claudio

Marlies & Claudio is een professioneel Nederlands- Argentijns duo met een internationaal karakter, met jarenlang ervaring in Nederland en Spanje. Goedklinkende muziek, elegante presentatie, de ideale coverband voor elke gelegenheid. Het brede allround repertoire varieert van relaxte easy listening, golden oldies, latin songs, dansbare 80’s, tot modern pop en Nederlandstalige liedjes.

Marlies & Claudio is een Nederlands/Argentijns duo en het duo heeft de afgelopen 10 jaar een succesvolle muziekcarrierre gehad in Zuid-Spanje, met name in de omgeving van Marbella. Het repertoire is zeer uiteenlopend, van Jazz tot Tina Turner, golden oldies, Country , Soul, Modern en spaanstalige muziek. Natuurlijk hebben ze voor de liefhebber ook bekende nederlandstalige nummers in het repertoire.

Marlies & Claudio zijn inzetbaar op elk evenement: huwelijksfeesten, recepties,jubilea, verjaardagen, bedrijfsfeesten en -borrels, verenigingsfeesten.

De wensen en behoefte van de klant staan altijd voorop, of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Hun eigen moderne geluidsinstallatie zorgt voor aangenaam luisterplezier, volume en pauzemuziek worden naar wens aangepast.

Kortom professioneel entertainment en live muziek met een “personal touch”.

De volgende arrangementen zijn mogelijk:

2 sets van 45 minuten
3 sets van 45 minuten
4 sets van 45 minuten
 
Marlies Ooft : lead vocals, backing vocals, vocal arrangements.
Claudio Milanovi : electric guitar, acoustic guitar, midi arrangements, recording.
 

Ook Marlies & Claudio boekt u bij Geels evenementen


 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl