Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Feest-dj MAX CHAOS

Feest-dj MAX CHAOS

Feest-dj MAX CHAOS kent maar 1 stand: VOL GAS…

Met een unieke mix van opzwepende klappers en meezingers ga je gegarandeerd helemaal los! Zijn energieke sound, opzwepende MC en -natuurlijk- de party-goodies maken elk feest compleet...Beleef een achtbaan van dikke hits, flash-backs, gekkigheid, confetti en meezingmomenten. Van volop Nederlandstalig, dikke hits, Happy-Hardcore, van nieuw tot oud, alles met de foute-energie van de pittigste feest-dj van Nederland!
 

De professionele carriere van MAX CHAOS a.k.a Arlo van Sluis, begint in 1992. Niet in Nederland, maar aan de zonnige Spaanse Costa’s. Drie jaar lang werkt Arlo in Spanje als DJ op diverse locaties. In 1994 besluit Arlo om definitief naar Nederland te vertrekken om voor Radio538 te gaan werken. Dit betekent een eigen programma en forse uitbreiding van het aantal draaiklussen. Van Den Helder tot Valkenburg, van Renesse tot Uithuizen…

In de jaren-90 heeft Arlo zo ongeveer op alle podia in Nederland gestaan met de Radio538 drive-in show. Na nog een aantal jaar bij Radio Veronica te hebben gewerkt, kiest Arlo in 2006 toch definitief voor ‘live-publiek’, en stort zich helemaal op het draaien op feesten en evenementen.
De draai-stijl van Arlo was in de jaren ‘90 al uniek, een compleet eigen geluid dat zich kenmerkt door het ‘kort’ draaien van alle soorten tracks door elkaar, en hoge energieniveau. Arlo is een van de DJ’s in het succesvolle 90’s-Unlimited concept, organiseert goed bezochte evenementen en is een veelgevraagde DJ op diverse events. En anno 2015 heeft Arlo zich als MAX CHAOS zich helemaal gestort op zijn grote liefhebberij: knallen als party-DJ op de gekste feesten!
 

Feest-dj MAX CHAOS… Are youuuuuu Readyyyyy!!!!!

Ook MAX CHAOS boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl