Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Ben Saunders

Ben Saunders
Ben Saunders boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ben Saunders!

Ben Saunders

Eind jaren 90 deden Ben Saunders en zijn broer Dean mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy's Wish. Op 25 november 1998 waren ze als zodanig het onderwerp in een reportage van het jongerenprogramma Life is like a box of chocolates van de KRO. Saunders en zijn broer waren op dat moment respectievelijk 15 en 17 jaar oud. Twee jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: Follow that dream. Hieruit werd de popgroep Follow That Dream gevormd, waar zij beiden deel van uit maakten. In november 2000 haalde de groep de 25ste plaats in de Top 40 met het nummer Follow that dream. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere Starmaker, besloot de groep uit elkaar te gaan.

In 2003 namen Saunders met zijn broer deel aan het Nationaal Songfestival. Ze traden in de derde voorronde op onder de naam ''Brothers'' met het nummer Stand as one. Het leverde de broers niet de gewenste doorbraak op.

Tijdens de eerste ronde van talentenjacht The Voice of Holland zong Ben het nummer Use Somebody (oorspronkelijk van Kings of Leon), waarmee hij direct drie juryleden overtuigde. In de eerste liveshow zong Saunders het nummer I'm in love with a girl van Gavin DeGraw en bereikte hiermee de 19de positie in de Single Top 100. In week 50 van 2010 bereikte Saunders een mijlpaal door als eerste Nederlandse artiest twee singles op de eerste plaats van de Single Top 100 te krijgen dankzij downloads via iTunes, waaronder uit de derde liveshow zijn versie van If you don't know me by now.

Ook Ben Saunders boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl