Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

Bedrijfsopening

Bedrijfsopening

Gefeliciteerd! Uw bedrijfspand is gereed? En u wilt op een unieke wijze ruchtbaarheid geven aan het feit dat de eerste paal voor uw nieuwe pand wordt geslagen, het hoogste punt is bereikt van het gebouw, of de opleveringdatum is bekend? En U wilt dit spectaculair onder de aandacht brengen van uw relaties, personeel en/of potentiële opdrachtgevers?

Maar U heeft nog geen accommodatie aanwezig op uw locatie of bouwplaats? Geen probleem ………wij kunnen ook uw tijdelijk onderkomen verzorgen d.m.v. een tent of paviljoen met een hapje, drankje, muziek en entertainment. Het enige wat u slechts hoeft te doen is tijdstip en aantal personen doorgeven en Geels evenementen doet de rest!

Een opening met aanwezigheid van een nationaal bekende Nederlander of een look a like, een rondleiding door het nieuwe pand, met spectaculaire hoogtepunten. Door middel van entertainment kunt u tijdens zo’n dag de juiste sfeer creëren die u uit wilt stralen met uw bedrijf. Ook de verandering van uw huisstijl en logo kan op uitbundige wijze worden gepresenteerd. Op deze wijze zijn al uw medewerkers en relaties direct op de hoogte van de veranderende omstandigheden. Voor audiovisuele presentaties kunt u kijken op de link www.geels-audiovisueel.nl

Geels Evenementen is een professioneel bureau welke u kunt helpen bij het zoeken naar een passend concept voor uw bedrijfsopening, met en zonder special effects. Het inpakken van gebouwen, abseilers, blikvangers als strikken en grote billboards, ballonnenwanden, vuur en rookeffecten op het dak. Of bij de oplevering tijdens de openingshandeling boven op het dak een vuurwerkspektakel, het is teveel om op te noemen.

U vraagt en wij creëren,
gemakkelijker kan het toch niet?


Voor informatie kunt u vragen naar onze afdeling evenementen.

Team Geels evenementen:

Carla Geels & Alex Vroom

0224 - 22 30 41

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl