Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

Festivals

Festivals

Muziekburo
Het kloppend hart binnen de Geels evenementen bevindt zich in het muziekburo! Met een groep jonge en enthousiaste medewerkers voorzien wij allerlei openbare gelegenheden van muziek. Uiteraard door geheel Nederland! Al meer dan 30 jaar is het muziekburo van Geels evenementen een bekend fenomeen binnen de horeca en muziekwereld. Een duo in een klein cafe, een te gekke band tijdens de kermis, een swingende band in een discotheek of de totale organisatie van een popfestival met 35.000 bezoekers?
Bij het muziekburo van de Geels Groep bent u aan het juiste adres! Wist u bijvoorbeeld dat het muziekburo het exclusieve management en de boekingen verzorgt van de beste bands & artiesten van Nederland?

Poppodia
Het muziekbureau van Geels evenementen organiseert al jarenlang in opdracht van verschillende horeca stichtingen poppodia. De totale organisatie licht, geluid, podium, beveiliging, artiesten en bands, logistieke begeleiding, stroomvoorzieningen, vuurwerkprogramma?s etc is in handen van Geels evenementen. Enkele jaarlijkse popevenementen zijn; Popweekend Schagen met meer dan 35000 bezoekers! Juliananapop en o.a. Paaspop in 't Veld

Informeer naar onze mogelijkheden. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om met u een soortgelijk evenement te organiseren!

Paul Geels

0224 22 30 41
Paul@geels-evenementen.nl

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl