Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Frans Bauer

Frans Bauer
Frans Bauer boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Frans Bauer!


Frans Bauer
Frans Bauer werd op 30 december 1973, de enige autoloze zondag, in het Sint Franciscus ziekenhuis te Roosendaal geboren. Al op zeer jonge leeftijd bleek zingen zijn grootste passie te zijn. Vanaf zijn elfde jaar begon hij met het nemen van zanglessen en trad hij regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten zoals Koos Alberts. Met maar liefst 3 succesvolle concerttournees in 1995, 1996 en 1997 als uitgangspunt komt er een nieuw idee op tafel: het organiseren van een megaconcert in het Rotterdamse mekka van de muziek: Ahoy. In 1998 is Frans Bauer, Live in Ahoy een feit. Intussen hebben maar liefst 150.000 mensen de drie spectaculaire concerten (resp. 1998, 1999 en 2001) bezocht en zijn de voorbereidingen voor de vierde Frans Bauer, Live in Ahoy al in volle gang. Dit in navolging van de concerttour Frans Bauer, Live in Concert V, waarin Frans Bauer meer dan 40 theaters door heel Nederland heeft bezocht.De waardering voor Frans Bauer is niet alleen gebleken uit het behalen van de gouden en platina platen en uitverkochte concerten, maar ook uit de vak- en publieksprijzen die hij heeft mogen ontvangen. Zo is hij in 1995 onderscheiden met de Zilveren Harp en ontving hij twee achtereenvolgende jaren (2000 en 2001) de publieksprijs voor de beste zanger van het jaar De Rembrandt Award. Een heel bijzondere erkenning is het feit dat Frans Bauer als jongste artiest, vereeuwigd als wassenbeeld, is te bewonderen in het Amsterdamse museum van Madame Tussaud.

Anno 2003 is Frans Bauer bij het publiek nog steeds razend populair. Zijn fanclub is met bijna 10.000 leden uitgegroeid tot één van de grootste fanclubs van Europa. Binnenkort duikt hij weer voor een aantal weken de opnamestudio in voor het opnemen van een Duits- en Nederlandstalig soloalbum.Ook privé gaat het Frans Bauer erg goed. Op 8 oktober 2002 werden Frans en zijn vriendin Mariska de trotse ouders van hun tweede zoon Jan. Grote broer Christiaan wordt in juni van dit jaar alweer twee.

Ook Frans Bauer boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl