Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Michael Bublé tribute

Michael Bublé tribute
Michael Bublé tribute boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Michael Bublé tribute!

Michael Bublé tribute

Jeffrey Schröder is geboren op 2 mei 1979 in Gouda en vlakbij opgegroeid in Moordrecht. Al snel werd duidelijk dat Jeffrey zich aangetrokken voelde tot de showbizz. Hij gaf dan ook geregeld tuinconcerten en playbackshows voor de buurt. Op de middelbare school richtte Jeffrey zijn eigen schoolband op en op 17 jarige leeftijd werd hij aangenomen als drummer in een rockband. Na zijn middelbare school heeft hij de Academie Voor Lichte Muziek (AVLM) in Hilversum gevolgd, dit is de muziekopleiding van John de Mol Sr. en Conamus. Door deze opleiding heeft hij een goede ontwikkeling doorgemaakt met zijn stem en performance. Jeffrey heeft o.a. les van Lisa Boray, Henk Bloemers en John de Mol Sr gehad. In het jaar 2000 behaalde Jeffrey met zijn vertolking van Ronan Keating (when you say nothing at all) de tweede plaats in de TV- finale van de Soundmixshow van Henny Huisman.
Sindsdien is hij regelmatig met optredens op TV te zien o.a. in de Postcode Loterij, Surpriseshow en het vroegere Call TV. Jeffrey heeft rond getoerd met de theatershows van Bob de Jong en zong solo en in duet met Hind (Idols) bij het grootste koor van Nederland, Supervoices. Hij heeft voor een giro 555 actie bij SBS6 gezongen samen met Antje Monteiro – Jim – Sita – Margriet Eshuis – Jeroen van der Boom en Mark Dakriet. Daarnaast heeft hij meerdere optredens gehad met Maud – Albert West – Lois Lane en vele andere.
In 2005 kwam de eerste cd single van DJEFF uit genaamd ''Ben voor mij''. Deze plaat heeft pas in 2008 met een nieuwe uitgave de Nederlandse hitlijsten behaald. De plaat heeft het gehaald tot de 19e plaats en heeft dan ook een goede impact gehad op de cariere van de zanger. Ook zijn 2e single ''geen genoeg van jou'' is goed ontvangen.
31 oktober en 1 november 2009: Jeffrey wordt uitgenodigd bij Paul de Leeuw en zingt een duet met niemand minder dan de echte Michael Bublé!
Vanaf nu kunt u Djeff ook boeken met zijn Michael Bublé Tributeband!!!

Ook Michael Bublé tribute boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online SpezialistenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl