Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Total Dance Party (Small)

Total Dance Party (Small)
Total Dance Party (Small) boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Total Dance Party (Small)!

Total Dance Party (Small)

NIEUW is de Total Dance Party Small. We hebben het hier over een mobiele discotheek met een enorme uitstraling.

Een verlicht discomeubel wat door zijn afmetingen op bijna ieder podium kan staan. Het discomeubel bestaat (net als de middel TDP) uit 3 delen. Een middendeel en aan de zijkanten 2 zijblokken. Alle drie de delen zijn blauw verlicht. De verlichting hangt in 2 truss delen van elk 2 meter. We praten dan over 8 zwarte PAR 56 long cans en 2 ''dansende'' lichteffecten. De lichtshow wordt aangevuld met een rookmachine, voor extra effect en sfeer. Achter de truss hangt een mooi zwart theaterdoek, zodat de show zowel aan de voor- als achterzijde helemaal af is.

DJ Ruud
Ruud reist als super enthousiaste DJ met de compacte Total Dance Party feestend Nederland af om een ieder te verblijden met de leukste dansbare muziek van nu en toen. Ruud verschijnt met zijn aanhanger, bouwt zelf zijn set op, draait de show, ruimt de set weer op en zwaait af. En al zeggen we het zelf: zijn enthousiasme werkt erg aanstekelijk op het publiek.

Ook Total Dance Party (Small) boekt u bij Geels Artiesten Boeken!


Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl