Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Peter Patenburg

Peter Patenburg
Peter Patenburg boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Peter Patenburg!

1963-1964
Café,,De Zon” Nieuwmarkt Amsterdam Accordeonist-Zanger leeftijd: 15 jaar

Begonnen als muzikant-entertainer, beroepsmatig 3 avonden p/w Hier de basis gelegd voor latere optredens in gerenommeerde cafés en restaurants

***** 1964-1970 Café Cabaret,,De Kuil” Oude brugsteeg, Amsterdam Accordeonist-Entertainer   leeftijd:   16 jaar

Naar dit Cabaret gehaald door,,Bolle Jan” vader Rene Froger. Ik was hier de jongste beroepsaccordeonist in Amsterdam, en heb voor de muziek-beurs moeten voorspelen om geheel beroepsmatig te mogen optreden in Amsterdam. Hier heb ik de hoge school gehad, om commercieel te musiceren, en mensenkennis opgedaan, om het publiek als een krant te kunnen lezen en waardoor ik vrijwel meestal gelijk had in de repertoirekeus die ik op dat moment ten gehore bracht. Hier werkte ik 6 avonden per week.

1971-1972
Café De Sneeker Toren, Sneek Accordeonist-Entertainer 5 avonden

Eigen cafe-bedrijf begonnen in Sneek. Verkocht na 2 jaar omdat ik steeds meer in Amsterdam kon werken als muzikant en zanger.

1972
Café  ,, Fred Looyen” Mercatorplein, Amsterdam Accordeonist –Organist-Keyboards-Zang 3 avonden

Vanuit hier heeft ,,Johnny Jordaan” mij als accordeonist, na enkele optredens samen, mij als vaste accordeonist meegenomen naar optredens van hem zelf. Dit heb ik 5 jaar freelance gedaan, totdat ziekte van Johnny daar een einde maakte. In deze tijd mijn Horecadiploma, en Middenstandsdiploma gehaald. Omzet in 5 jaar gegroeid met meer dan 150%.

1976-1982
,,Hof van Holland” Rembrandtsplein, Amsterdam

Accordeon-Keyboards-Zang 6 avonden    In dit café bedrijf kreeg ik een contract voor 7 jaar,omdat ik er slaagde de omzet, in 1 maand met meer dan 100% te verhogen. Hier zijn tevens tijdens mijn periode 2 L.P’s opgenomen met gasten die liedjes ten gehore brachten met mijn begeleiding, waarvan de eerste een gouden plaat is geworden (UIT OP HET REMBRANDTSPLEIN).

1982–1992        
Café ,,Populair” Reguliersbreestraat, Amsterdam Accordeonist –Zanger  2x contract voor 5 jaar

Hier bestond mijn werk tevens uit het begeleiden van diverse professionele en amateur zangers(zangeressen). Ook hier de omzet van het café jaarlijks met 25/30 % gestegen. Tevens veel freelance optreden overdag.

1992-1998       
Café –Restaurant ,, Frankendaal ”, Amsterdam Accordeonist-Keyboards-zang / Assistent Bedrijfsleider

In dit bedrijf heb ik bijna 7 jaar gewerkt als musicus en verscheidene grote feestavonden georganiseerd voor diverse grote bedrijven en Familiefeesten. Dit bedrijf mede groot gemaakt, en daardoor is het bedrijf met een grote meerwaarde verkocht.

1998-2004
Café Chantant ,, Saint Germain des Pres “ Max Euweplein, Amsterdam

Dit bedrijf  (voormalige COMEDY-CLUB ) aangekocht en omgebouwd tot een cabaret restaurant waar ik vele Amsterdamse avonden heb georganiseerd en waar verscheidene TV programma’s zijn opgenomen. Tevens zijn op deze locatie verscheidene cabaret/show programma’s langdurig gepresenteerd  o.a. De succesvolle show ,,SABERIOSIA” waarin ikzelf als acteur en musicus een groot aandeel had. Ook verzorgde wij een Smartlappen-Workshop die wij vele malen voor diverse Ministeries in Den Haag hebben verzorgd

2005- mei 2007  
Café Lowietje   3e Goudsbloemdwarsstraat, Amsterdam

Ook dit bedrijf zelfstandig verbouwd, zoals het vroeger was en deze locatie heb ik kunnen verhuren voor de opname van de Tv-serie,, BAANTJER ” van Endemol producties.In mijn periode zijn er 24 afleveringen opgenomen.

2007-2010
Freelance Accordeonist-Keyboard-Zang

Dit doe ik al weer 3 jaar lang en in 2008 ben ik de vaste begeleider geworden van het Kapiteinskoor te Zaandam. Hier werk ik samen met de slagwerker Rein Vreeling

Werkend als One Man’s Band  -  Peter Batenburg Accordeon  Keyboards  Zang

Tevens is hier Accordeon-Duo ontstaan ,,De Parelvissers,,

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl