Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Germaine Verderosa

Germaine Verderosa
Germaine Verderosa boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Germaine Verderosa!


Germaine Verderosa

Germaine Dominique Verderosa is geboren in Cayenne- Frans Guyana (Zuid Amerika). Haar prachtige achternaam heeft deze exotische zangeres te danken aan haar Italiaanse grootouders en de betekenis van haar naam is “De Groene Roos”.

Tijdens de HAVO was Germaine werkzaam als tv presentatrice voor de locale omroep Tilburg TV en ook danste zij in diverse dansgroepen waarmee ze prijzen won. Deze veelzijdige schoonheid deed ook veel modellenwerk voor diverse bladen en liep modeshows. Ze won op 18 jarige leeftijd de grootschalige wedstrijd The Box Fashion en dat leverde haar een internationale fotosessie op maar ook werd zij uit ruim 6000 inzendingen gekozen!!

Nadat zij wederom een wedstrijd had gewonnen voor Mentos/ Red Band e.a. voelde zij dat zij als singer/songwriter als de slag wilde en hielp diverse artiesten met schrijven van hun songs.

Tijdens haar eerste kennismaking met een optreden als Lois Lane voor ruim 500 bezoekers was haar passie voor muziek geboren.

Via een zijweg maakte Germaine een opmars in de politiek waar zij op de 6e plaats op de verkiezingslijst stond van de LST, kortom we hebben hier te maken met een creatieve Groene Roos met een uitgesproken mening.

In 2008 werd “Bionic” in Engeland opnomen met enkele top producers. Helaas werd de videoclip wegens te sexy beelden niet gedraaid op TMF/MTF maar wel was Germaine in korte tijd een online sensatie en dat leverde haar veel bekendheid op in de bladen en bij de pers.
Na een heftige breuk van een verbroken relatie, gaf haar dit wederom de nodige creatieve inspiratie en zo ontstond haar nieuwe single “Building on Empty Dreams”.
Germaine schreef het nummer zelf evenals het regisseren van de video!

Germaine gelooft sterk in hard werken, toewijding en leren van de juiste mensen en zegt; “De weg van mijn innerlijke missie heeft de raadsel van een kruispunt maar loopt over in een √©√©nrichtingsstraat, als je iets zo sterk van binnenuit voelt, moet je daar ook echt voor durven gaan”

Ook Germaine Verderosar boekt u bij Geels Artiesten Boeken! Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialisten


 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl