Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


The Great Pianos

The Great Pianos
The great pianos boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The great pianos!

De Duelling piano players van Great Piano’s hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden we gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen en buitenland, kwaliteit wordt gevraagd.
Great Piano’s onderscheid zich van de overige pianoconcepten door o.a. te werken tegen meerprijs met een Led Walls waar de verzoekjes op geprojecteerd kunnen worden, wat te denken van de clips welke voorbij komen en natuurlijk live gespeeld worden. Licht en geluid wordt apart opgebouwd door 1 van de beste geluidsbureau’ s van Nederland welke erg veel aandacht geven aan details.

Great Piano’s is in vele varianten te boeken, van een basic show met bijvoorbeeld een pianist/entertainer en een drummer tot aan een XXXL show met verschillende pianisten/entertainers, drummers, saxofoon, percussionisten, danseressen, gitaristen etc. etc.


Ook The Great Pianos boekt u bij Geels Artiesten Boeken!
 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl