Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Weirdo of Wonder Workshop bekend van de Magische Winkel

Weirdo of Wonder Workshop bekend van de Magische Winkel
de Magische Winkel Weirdo of Wonder Workshop 

Nieuw: de Magische Winkel Weirdo of Wonder Workshop van illusionair komiek Niels Harder. Een spectaculaire magische show met interactieve goochelworkshop voor een onvergetelijk evenement!
Niels Harder is meestergoochelaar in het nieuwe tv-seizoen van De Magische Winkel, waar jonge goocheltalentjes de kans krijgen om een nieuwe magische truc te leren van een Nederlandse topgoochelaar. In twee afleveringen laat de illusionair komiek een aantal verrassende goocheltrucs zien. De geheimen achter zijn trucs deelt hij daarna ook met de kijker. Leer nu net als in De Magische Winkel de fijne kneepjes van het goochelvak en boek de nieuwe Weirdo of Wonder Workshop van Niels Harder. Wedden dat iedereen betoverd raakt door deze sprankelende show?
Komisch goochelaar Niels Harder combineert in zijn nieuwe show een centrale podiumact met een interactieve goochelworkshop. Geniet eerst van een bruisend en hilarisch optreden van deze “Weirdo of Wonder” en leer daarna zelf ook een paar verbazingwekkende goocheltrucs. Altijd al willen weten wat het geheim is achter een goocheltruc? Dit is je kans! Met de Magische Winkel Weirdo of Wonder Workshop wordt elk evenement een spektakel!
 
Boekingsinformatie:
- 1 x 30 minuten centrale podiumact;
- 1 x 45 minuten interactieve de Magische Winkel Weirdo of Wonder Workshop
- De act en workshop is geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar en kan op elke willekeurige locatie worden uitgevoerd;
- Het optreden is inclusief (professionele) geluidsset voor de muziek bij de act.
 
De Magische Winkel
Het tv-programma De Magische Winkel is elke dinsdagmiddag rond 17.40 uur te zien op NPO Zapp. De uitzendingen met Niels Harder als meestergoochelaar zijn op 17 maart en 14 april en worden de hele week herhaald uitgezonden. 

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl