Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!

The Bootleg Blues Company

The Bootleg Blues Company
 

The Bootleg Blues Company is opgericht op initiatief van ex-leden van de Haarlemse formaties  Crossfire en Countless. De band is ontstaan vanuit de liefde voor de blues. De roots van enkele van de bandleden is stevig verankerd in de blues en de blues rock. De Bootleg Blues Company mag dan wel een jonge band zijn, de bandleden beschikken allen over een indrukwekkende dosis podiumervaring,  zowel nationaal als internationaal.

Het repertoire bestaat uit de steviger blues en blues-rock nummers waarbij geput wordt uit het repertoire van Joe Bonamassa, Pat Travers, Joanna Connor, Allman Brothers, Mike Zito, Eric Clapton en vele andere. Ook is er plaats voor wat eigen werk. Op verzoek kan het repertoire zelfs nog worden aangepast aan de gelegenheid. Kortom, wordt de band ingehuurd, dan zal deze garant staan voor een avondje onvervalste en stampende blues en blues-rock.

De band heeft reeds in verschillende Haarlemse gelegenheden gespeeld en zij hebben de tent hier al op zijn kop gezet. Om maar te noemen: Cafe de Crackers (Serious Request), Cafe De Flapcan (Haarlem Jazz) en Cafe Bartje te Bloemendaal. Ook was er een succesvol optreden op het Alkmaars Blues festival (restaurant Steak)
 

web-site : www.bootlegbluescompany.nl


Ook The Bootleg Blues Company boekt u bij Geels Evenementen!

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl