Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Dave Roelvink

Dave Roelvink
Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam.
In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger.

De goede looks en het onbevangen karakter van Dave blijven niet onopgemerkt door de tv wereld. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard. Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de tv programma’s “Welkom bij de Kamara’s” en “Sterren springen”. Medio 2014 raakt Dave in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar. Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm. 

In februari 2015 is op RTL5 de reality-soap “De Roelvinkjes” gestart waarin te zien is hoe de familie Roelvink door het leven gaat.
Dave Roelvink is de zoon van de bekende volkszanger Dries Roelvink. Dave wordt geboren op 13 maart 1994 in de hoofdstad Amsterdam.

Aan het einde van 2014 ontdekt Dave zijn talent als DJ en gaat volop aan de slag. De draaistijl van DJ Dave Roelvink is Bubbling, Moombahton en Eclectic. Dat het een schot in de roos is blijkt al snel want de dj agenda van Dave loopt al snel vol.Ook Dave Roelvink boek je bij Geels Evenementen!

Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl