Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


unPLUG & PLAY

unPLUG & PLAY
unPLUG & PLAY boeken voor een optreden? Geels Evenementen is het artiestenbureau waar u werkelijk alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van unPLUG & PLAY!


unPLUG & PLAY

Het Alkmaarse unPlug&Play bestaat uit Jasper Timmerman, René Jonker (beide gitaar en zang) en Gert Lanphen (contrabas). Met zijn drieën spelen ze tweestemmige popmuziek van alle tijden, uitgevoerd in een akoestisch jasje. Van Crosby, Stills & Nash tot R.E.M., van The Band tot John Mayer, van Tom Petty tot Coldplay, en van Elvis Costello tot Britney Spears. Niet te hard en toch live muziek, dat is de kracht van unPlug&Play!

n 2007 loopt Jasper muziekzaak Dijkman in Alkmaar in en rekent zijn aankoop - waarschijnlijk een setje snaren - af bij René, de toenmalige filiaalmanager van het pand op het Ritsevoort. Ze kennen elkaar van een paar jaar geleden, toen René als producer een demo-cd (met veel te veel nummers voor in een weekend, werd nachtwerk) van de band Blue Train opnam, de rockband waarvan Jasper leadzanger/gitarist was. Blue Train bestond inmiddels niet meer en René zijn eigen muzikale (gitaar)activiteiten stonden op dat moment ook op een laag pitje. Ze spraken af om samen eens een avondje te repeteren. 

Een schot in de roos. De stemmen pasten, de muzieksmaak kwam verrassend overeen (en dan hebben we het over hier totaal onbekende Amerikaanse popbandjes die ze allebei te gek vonden), en er was een hoop lol tussendoor. 
Vele woensdagavonden volgden, waarin op de bank met en bak koffie ongedwongen aan het repertoire werd gesleuteld. In 2009 volgde het eerste optreden, en langzamerhand begonnen ook de lokale horeca nieuwsgierig te raken. Het duo werd steeds vaker geboekt. 

Na een rumoerig optreden op 8 oktober kregen ze de tip, of beter gezegd een goedbedoeld dwingend verzoek van één van de horecabazen, om voor het volgende optreden een bassist mee te nemen om het allemaal wat meer fundament te geven. Zo gezegd, zo gedaan. Xander Hoogendam, een vriend van René en succesvol bassist, repeteerde een avondje mee op zijn contrabas. Geweldig! Twee akoestische gitaren, tweestemmige zang en een contrabas, het werd steeds cooler! Xander speelde een aantal gigs mee, en vroeg het duo in 2010 om eens mee te doen aan de akoestische jamsessie in Grand Café Koekenbier, een maandelijks evenement dat hij organiseerde. 

De jamsessies en de muziekstijl van de jongens pasten als een jas. En toen Xander het jaar erna stopte met het organiseren van de sessies, nam René het meteen over. Xander hield het door zijn drukke muzikantenbestaan ook als bassist van het akoestische combo voor gezien. In 2011 werd daarom Gert Lanphen, een goede vriend van René en eveneens in het bezit van zo’n mooie contrabas, de nieuwe bassist van de band die nu ook maar eens een naam moest krijgen. En zo ontstond unPlug & Play, dat in 2011 en 2012 samen met Ruben de Ruiter op percussie als de unPlug & Play Band iedere maand de akoestische jamsessies in Koekenbier begeleidt, maar daarnaast als drietal op vele gelegenheden een vrolijke mix van oude en nieuwe popmuziek in een akoestisch jasje ten gehore brengt. Van Crosby, Stills & Nash tot aan R.E.M, van The Band tot John Mayer. Niet te hard, en toch live muziek, dat is onmiskenbaar de kracht van dit trio!

Ook unPLUG & PLAY boekt u bij Geels Artiesten Boeken!

 Besucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl