Artiest boeken? Artiesten boeken bij Geels Evenementen!


Deejee Solveq

Deejee Solveq
 

Rogier Warnawa (24) werd in 2015 uitgeroepen tot ‘Men Universe 2015’. In de Men Universe verkiezing, het mannelijke equivalent van de Miss Universe verkiezing, wordt gedurende twee weken gelet op het karakter van de mister, hoe deze zichzelf profileert, functioneert en presenteert. De 15-koppige jury verkoos in een zinderende finale in de Dominicaanse Republiek de Brabantse Rogier uit 41 kandidaten tot de mooiste man van de wereld.

Terug in Nederland stort Rogier zich tussen al het modellenwerk weer op zijn grootste passie: muziek. Hij produceert en draait elektro / progressive house. Daarnaast besteedt Rogier tijd aan zijn studie International Business & Manages en uiteenlopende hobby’s: het handelen in CFD opties (hefboom producten) en sporten: fitness, MMA, kickbox en boksen. Voornamelijk vechtsporten, wat kenmerkend is voor Rogier: in it for the kill. 

Deejay Solveq a.k.a. Mister Universe 2015 is vanaf heden te boeken bij Geels EvenementenBesucherstatistiken on the way to hell Online Spezialiste

Contact

Geels evenementen

bezoekadres:
Oosteinde 30
1483 AE De Rijp

T 0224 - 22 30 41
E info@geels-evenementen.nl